Peyzaj Uygulaması

Karadeniz bölgesi ve özellikle Samsun`da Bahçe bakımında uzman desteğini bilimsel önerileri doğru uygulayabilmek için iletişim bölümünden bizi hiç çekinmeden arayabilirsiniz, bahçelerin bakımında uzman elleri önemli rol oynuyor. İlaç bakımından doğal gübrelemeye, budamadan bitki ekimine kadar olan bütün bakım sürecinin uzmanlarımız tarafından, doğru zamanda yapılması gerekiyor.

Ağır topraklarda sıkışma ile birlikte toprağın hava alma işlemlerini kolaylaştırmak için ise; toprağın delikler açılarak yada toprağı sürerek rahatlaması sağlanır.

Havaların ısınmaya başladığı ilkbahar aylarında, nem fazlalığını kaybetmeye başlayan toprağın çapalama işlemlerinin dikkatle ve önemle yapılması gerekiyor. Sonunda gübrelerin çapalanarak toprağa karıştırma işleme ile birlikte gübrenin yararı sağlanmış; hem de kışı toprakta geçiren birçok zararlı böceklerden kurtulmuş olunur.

Bahçe Bakımı

Doğru zamanda, doğru tercihler.

Düzenli Bakım Şart

Çimlerinizin güçlü ve sağlıklı olması için

Lawn-Maintenance
02_Home_02
SamsunDelta Park Çim
Bütün Çim Tohumları İthal Ve Sertifikalıdır.
Piyasada Satılan Yerli Çim Tohumları İle Kıyaslamayınız.
Contact Us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus voluptatem accusantium doloremque laudantium totam reaperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Type what you are searching for: